Sluit Een Goede Lening Voor Studenten

Even een beetje een preek.
 
Studenten leningen zijn veel te moeilijk te krijgen. Iedereen heeft nog dat stereotype beeld in zijn hoofd van de eeuwige studentikoze corpsbal die nooit geld heeft. Maar de student van tegenwoordig is stukken verder.
 
Met de huidige koopsubsidie mogelijkheden is het zelfs goed te doen voor studenten om een hypotheek te krijgen. En het is niet zo heel moeilijk om de verantwoordelijke personen eruit te pikken. Sommige adviseurs doen het zelfs op studie. Een praktijk die huisbazen al langer weten. Bepaalde studierichtingen trekken namelijk meer losbollen aan dan anderen.
Discriminatie in lening verstrekking? Misschien. Maar het is altijd beter dan de massale discriminatie die je nu ziet. Resulterend in het feit dat geen enkele student nog kan lenen!

Hopelijk komt er gauw verandering in deze onwenselijke situatie. Hier wat bronnen voor in de tussentijd:

Als je een doorlopend krediet wilt en je bent student dan wensen we je veel succes. Op deze site staat het een en ander over een doorlopend krediet voor studenten, maar we hebben er eerlijk gezegd een hard hoofd in…

Als je een uitgebreid artikel wilt lezen over studentenleningen, surf dan eens naar deze pagina van makkelijkgeldlenenmetbkr.nl: studenten lening.

Tags: , , ,

Eén reactie to “Sluit Een Goede Lening Voor Studenten”

  1. Studenten Lening Wel Krijgen | Adwords Blauwdruk Says:

    […] Om heel eerlijk te zijn heb ik weinig ervaring met doorlopende kredieten, dus daarvoor kun je beter ergens anders terecht. Als je de visie van een makelaar over dit onderwerp wilt weten (die het niet eens is met het huidige beleid) kijk dan dit studenten lening blog. […]

Plaats een reactie